Staket och lamellfäktning

Staket

Picket staket kommer vanligtvis i trä och vinyl alternativ. De utgör en bra visuell barriär för att markera kanten på en fastighet i en trädgård, men gör inte ett bra jobb med att hålla något in eller ut på grund av utrymmet mellan lamellerna. Staketet väljs ofta av estetiska skäl av antingen trä eller vinyl, men med noggrann uppmärksamhet åt utrymmet mellan staket och höjden på staketet kan det också vara ett rimligt alternativ för att stänga djur eller barn säkert.

Slatstaket

För ett mer sydvästligt utseende överväger vissa människor att få ett staket som består av horisontella träplattor. Den här staketstilen har en mycket rustik stil av skönhet, men det är svårt att bygga ett horisontellt lamellstaket som är tillräckligt högt för att hålla i allt som kan hoppa eller klättra. sid.

Comments (0)

Leave a Reply