Typer av trädgårdsstängsel

Stängsel av bambu kan ge din trädgård ett exotiskt utseende och ge privatliv. Det är dock inte särskilt långvarigt och kan ruttna efter en säsong beroende på nederbörd.

Staket i plast som finns i olika färger och mönster. Kanske är dess största tilltalande dess hållbarhet och minimala underhåll eftersom det är rutt- och rostbeständigt och sällan missfärgas.

Wire fäktning kan vara ful; det uppfyller dock sitt syfte att definiera en given gräns. Det kan dekoreras med blommaklättrare och virvlande växter och med tiden kan det se ut som vackert. Det släpper in mycket luft och ljus men är inte särskilt privat.

Kedjelänkstaket gjord av galvaniserade eller stålbelagda trådar. Lätt att installera och minimalt underhåll. Billigt att installera, släpper in mycket luft och ljus men ger lite av sekretess.

Staket i smidesjärn har mer arkitektonisk tilltalande och karaktär. Det har naturligtvis också sina fördelar i svåra väderförhållanden.

Trästaket kan ge en gammaldags stil till en trädgård. De ger integritet men kräver underhåll. De kommer definitivt att lägga till din trädgård och det finns ett stort utbud av trästaket på marknaden.

Stone Fencing är i själva verket mer en vägg än fäktning men det är ett alternativ. Det kan vara kostsamt att konstruera och när det är uppfört är det osannolikt att det flyttas igen, så det kan begränsa dina alternativ.

Comments (0)

Leave a Reply